Картички
mobile-icon

Обадете се сега!    0882 00 66 53

Коледни

Картички


КАРТИЧКА, КОЯТО ВПЕЧАТЛЯВА И ОСТАВА ЗА ДЪЛГО

 

1. Защо нашите картички?

От Glasspoint.bg изработваме интересни, запомнящи се и най-вече устойчиви на времето картички от шперплат, които се отличават от всички останали картички на пазара със своята здравина. Те са подходящи за разнообразни поводи и радват празнуващи от всякаква възраст.

2. Как изглеждат?

За Вас специално сме подбрали вече няколко десетки дизайна с красиви, весели и празнични илюстрации, от които можете да изберете своята любима и да я визуализирате. Поръчката след това става съвсем бързо и лесно през нашия сайт!

3. На кого да подарите:

Картичките от шперплат са подходящи както за личен поздрав към близък за Вас човек, така и като част от корпоративни подаръци за предстоящи Коледни и Новогодишни празници, тиймбилдинги и други корпоративни тържества.

4. Добавете елемент по свой избор!

Освен избора на илюстрация за дизайна на предната страна на картичката, за Вас можем да изработим и специфична задна страна, като добавим например Вашето лого или друг елемент, който ни зададете предварително и бъде обсъден с наш търговец на телефон 02 952 10 06 или на e-mail: office@j-point.net.

Поръчайте сега!