GlassPoint - интериорни решения за кухня, баня и декорация от стъкло
mobile-icon

Обадете се сега!    0882 00 66 53

Проект стъклен гръб за кухня с принт "Портокали"

  • portfolio-image-77
  • portfolio-image-79
  • portfolio-image-80

Кухненският гръб от стъкло с принт на изображение по избор е предпочитано решение при желание на клиента да се индивидуализират интериорът и неговите елементи в кухнята.

Проектът "Портокали" е пример за кухня с неправилна форма, или в случая - п-образна. На снимките можете да видите трите части на стъклото, които са с различни размери, но изображението не се повтаря на всяка. То продължава по всяка от тях и при принтирането, а също така и при монтажа, всички стъкла, размери, цветове и мащаби са прецизно напаснати. 

Стъклото може да бъде изрязано както според индивидуалните размери на кухнята, така и според това колко и какви отвори е необходимо да бъдат оставени за контакти, ключове за лампи, абсорбатори и други.

Изберете своето любимо изображение сред милиони на https://shutterstock.com и заявете своя кухненски гръб или друг интериорен детайл от принт стъкло на +359882006653 или order@glasspoint.bg. Ако ни изпратите снимка на своята кухня, както и визията, която сте избрали да принтираме, можете да получите безплатно примерно изображение (preview) направено от нашите дизайнери и показващо как би седяла избраната от вас картинка на вашите лични кухненски шкафове.

                      

Детайли

Клиент : Частен

Адрес : София

Категория : Кухня

Дата : 2 August 2022