GlassPoint - интериорни решения за кухня, баня и декорация от стъкло
mobile-icon

Обадете се сега!    0882 00 66 53

Кухненски гръб с оцветено стъкло в сиво-зелено "В тон"

  • portfolio-image-86

Често в Българското строителство и в проектирането на пространството помещението, в което се намира кухнята, е общо с трапезарията и хола. Това означава, че, създавайки дизайна в дома си, трябва да сме изключително внимателни с подбора на цветове за цели 3 помещения в 1! 

Как да съчетаем цветовете - ето един красив пример за използването на акцентен цвят в интериора, който да подсили свежестта и модерния вид на стаята, а в същото време да запази минималистична нотка и да радва окото. Цветът е бледо сиво с лек маслинено-зелен нюанс. Стъклото е равномерно оцветено, благодарение на технологията, която използва иновативната машина за боядисване, а самото нанасяне на цвета е непоклатимо след монтажа. 

С оцветеното стъкло, което Glasspoint.bg предлага, можете да изберете точния цвят за вашия кухненски гръб, който се съдържа в столовете, пердето, килима, шкафовете или всеки друг елемент в интериора. Нашите колеги ще ви помогнат да откриете най-подходящия цвят, както и да видите предварителна photoshop визуализация на своята лична кухня, при това напълно безплатно!

Свържете се с нас, за да вземем размери, да изработим вашето стъкло и да го монтираме така, че години наред да му е необходимо само и единствено забърсване за почистване! 

                        

Детайли

Клиент : Частен

Адрес : София

Категория : Кухня

Дата : 20 September 2022