GlassPoint - интериорни решения за кухня, баня и декорация от стъкло
mobile-icon

Обадете се сега!    0882 00 66 53

Стъклен кухненски гръб "Хризантеми"

  • portfolio-image-89

Изчистен и стилен кухненски гръб от стъкло с недиректен принт, изобразяващ стръкчета бледо розови / лилави хризантеми на бял фон. Стъкленият гръб включва две части в г-образна форма, а при предпечатната подготовка принтът е разположен по дължината на двете стъкла. Стъклените кухненски гърбове с принт се изработват чрез специална технология, в която мастилото не се нанася директно върху стъклото. Изображението се принтира на медия, с която след това стъклото се ламинира чрез нагряване до много висока температура в специализирана за операцията машина.

Резултатът е дигитално качество на изображението, защитена от надраскване визия, блясък и леко долавящ се 3D ефект на картинката, създаващ се посредством дебелината на стъклото и принтът зад него. Това, разбира се, далеч не са единствените плюсове на стъклените кухненски гърбове. Един от най-големите позитиви на стъклените кухненски гърбове с недиректен печат е именно това, че то е огнеупорно и минало дори през първонаалното "изпичане" с принта, здравината му при високи температури е гарантирана. Освен огнеупорно, SAFETY GLASS стъклото е и защитено от пръсване при счупване.

Разберете още от търговския ни екип, като се свържете с нас на телефон 0882006653, на мейл order@gmasspoint.bg или по най-лесния начин - чрез бутона тук:

Детайли

Клиент : Частен

Адрес : София

Категория : Кухня

Дата : 19 November 2022