GlassPoint - интериорни решения за кухня, баня и декорация от стъкло
mobile-icon

Обадете се сега!    0882 00 66 53

Стенна облицовка от стъкло с принт в Geritage Park

  • portfolio-image-97

Стъклото е изключително подходящ за стенна облицовка материал. Със своите качества то предпазва стените от замърсяване в дълбочина, позволява лесно почистване на повърхността и изобразява точно това, което клиентът е заложил в дизайна на интериора на своите жилище, рецепция, офис или друг тип помещение. 

Geritage Park е комплекс от бизнес и жилищни сгради, който съдържа в себе си множество интериорни елементи и решения. Едно от тях е стъклото в облицовката на стените, което всеки посетител, клиент или партньор на някой от бизнесите, локализирани там, забелязва първо веднага щом влезе.

Облицовката се състои от не големи и еднакви по размер стъклени панели (за сравнение, Glasspoint.bg може да произведе и панел с широчина над 3м.). Панелите са с принт на старинни български символи, като всеки от тях като елемент от мозайка допълва всички останали, Решението е в оранжеви нюанси.

Ако идеята за стенна облицовка от стъкло с принт ви допада, свържете се с нас на телефон 0882006653, на мейл order@glasspoint.bg или чрез бутона "Изпрати запитване", който сме оставили по-долу:

 

Детайли

Клиент : Geritage Park

Адрес : София

Категория : Бизнес сгради

Дата : 25 January 2023